BlogglistorFastigheter


Hem & Inredning
Vi hoppas att din upplevelse på bloggen har varit bra.
Vi tar tacksamt emot din röst genom att du klickar på Byggahus & Vi Bygger Hus klicka på logon (nytt fönster öppnas). Röstningen sker genom att du klickar på stjärnorna.


Vi som bygger

Om oss

Vilka är vi? Hur ska man presentera sig?
Jag, Lajla är mamma,  kollega, vän, syster, dotter med möjligtvis några galna drag som önskar att förverkliga drömmar hur knasiga de kan än tyckas vara. Jag beskriver mig själv som en positiv idérik,  kreativ,  effektiv,  ansvarstagande,  livsnjutare.. så är jag både tidsoptimist &klocknörd,gillar dyra viner och gott kaffe.
Givetvis så beror svaret på vem man frågar.
Alexander funderar och funderar på vad han ska skriva här…

Windy vår amerikanska cockerspanieltik som förgyller livet, …det går inte en dag utan att man skrattar åt hennes hyss. …
Att bygga hus innebär att man lär känna sig själv. Vilka är vi och vilket hus passar oss? Är vi snickarglädje människor som vill ha faluröd stuga med vitmålade knutar eller ny funkis typen? Vill vi bo i ett hus som taget ur ett arkitektmagasin eller i en lantlig romantisk dröm? Det gäller att förmedla sina önskemål så att arkitekten förstår. Men hur vet man egentligen hur man vill ha det?
Vårt hus ska fungera i en rad olika sammanhang.  Naturligtvis som knutpunkt för familjen,  men också som gourmet kök och retreatställe med gott om plats för gäster. Stundom fungera som mitt kontor.
Vi hoppas att du kommer att ha glädje och nytta av att följa oss på vägen! Kommentera gärna :-)