När är envishet bra

Helst skulle jag vilja säga upp mig från mig själv..

Att vara envis har både sina positiva och negativa sidor – verkligen. Att inte ge upp sina mål och drömmar är bra och att inte ge upp för några bakslag, utan resa sig upp och jobba på kan också vara bra.

MEN – är detta ett tillfälle  när det är dags att gå emot min envishet? Vi har vår beskärda del av motgångar just nu… Svårt att få fram takfäste till kaminen och rostfri-ram till luckan för vinkällaren…

När är envishet bra & när är det dags att ge upp?

2 svar på ”När är envishet bra”

  1. Hej Lina!
    Tittade in på din blogg. Grymt fint hus, ett hus att stor trivas i.

  2. Mycket bra inlägg! Känner så väl igen mig! Frågan är ju vilka detaljer som man kommer att ångra att man inte kämpade lite till för att få igenom, eller vad som man inte alls kommer att tänka på när man väl flyttat in. Lycka till!

Lämna ett svar