Ett hem i harmoni

Idealet, när du ska inreda ett hem, är att börjar med ett antal tomma rum. Då har du möjlighet att välja möbler, färger och material som harmoniserar mellan rummen. I ett hem befinner man sig inte alltid på en och samma plats. När man vandrar ska du känna husets helhet.

Ljussättningen betyder mycket för att ge ett rum karaktär. Takfönster ger underbart ljusinsläpp och spännande skuggspel.

Än en gång vill jag på peka att det är detaljerna som gör helheten. Så som beslag på köksskåp och lådor. Sorteringen av fina knoppar och beslag är enorm om du bara letar. Webben är en bra källa till alla möjlig fynd.

Öppet kök, vardagsrum och matsal ger behaglig rymd till bottenvåningen. Det är härligt med en ö, den är perfekt att arrangera bufféer på. Matbordet är är arvegods.

Soffan och fåtöljen i klassisk design med mjuka dunplymåner.

Huset har en ombonade miljö som förstärks ytterligare i trägolvet av ek.

”Master Bedroom” har möblerats med en kontinentalsäng och nattygsbord i ek samma träslag som sänggaveln. I en avgränsning med två skjutdörrar i rökfärgat glas har dressingroom placerats.

Det finns regler för hur ett badrum ska utformas, ett tips är dock att det ska matcha huset. I badrummets ena ända finns vågformat badkar. I andra badrummets andra ända ett avskilt rum med vägghängd toalett och handfat, dörren är av ek med frostade glas.

Lämna ett svar