Hansgrohe – Fantastisk service & genomtrevlig personal!!!

Idag tänkte jag hylla ett företag som heter Hansgrohe de är tillverkare av köks- och badrumsblandarna som installerats i huset (och nej inget sponsrat inlägg bara ren tacksamhet).

För några veckor sedan skicka jag ett mail till Hansgrohe för att ta reda på om de kan närvara då vi öppna upp väggen i badrummet för att fastställa orsaken till vattenskadan. Det vore bra om någon är på plats med kunskap om hur dusch och blandare från Hansgrohe ska installeras, för att avgöra om något fel med installationen av inbyggnadsboxen Ibox Universal. Redan samma dag får jag följande svar.

7 nov 2017 kl. 13:23 skrev Marcus.Fritz@hansgrohe.se:

Hej Lajla.
Vad tråkigt att du har fått problem med ditt hus ! Absolut kan vi närvara och min fråga blir då om där redan idag finns ett datum som vi ska planera efter?

Om du inte redan avsatt ett datum så tar jag gärna med min kollega som heter Dick som har varit rörläggare så kan även han komma med tips och idéer.

Det kommer inte kosta något för din del att vi kommer ut till dig på plats utan den kostnaden tar jag som en service till dig.

Återkom med tid och plats.

Mvh
Marcus

WOW! Vilken kundservice!

Jag säger heja och tack Hansgrohe!

Hansgrohe skapar innovativa blandare för kök, tvättställ, badkar och duschar med tidlös design, modern teknik och högsta kvalitet.

Vattenskada är orsakad av att rörmokaren glömt pressa en koppling till duschen…

Lämna ett svar