Lyxigt bubbel i trädgården

En lugn stund och harmonisk avkoppling är en lyxvara för många. Ett bubblande och varmt spa under bar himmel kan alltid stå redo för en trött och stressad kropp.

Leverans från Älmhult Spa & Bad av Antigua ett välbyggt Spa i en vacker rund form. Framtaget för användning utomhus året runt på våra breddgrader.

Helgjutet i polyeten, vilket ger ett extremt starkt och tåligt kabinett med livstids Garanti!!!

En 1,5 hk pump ger massage genom hela 23 utplacerade massage munstycken. Spa badet är utrustat med en speciell fotmassage och kaptens stol. Vårt spabad ska vara nedsänkt och infällt i terrassen. Vi kommer att placera badet på 20 cm tjock cellplast och lägga cellplast runt om, det kommer ha en isolerande effekt som tillsammans med det låsbara termolocket gör att värmen bibehålls på ett optimalt sätt. Reningsverk med automatiskt program och inbyggd ozonrening är standard på denna modell. Inbyggd belysning är även det standard.

Stor, djup och rymlig med en vikt på ca 200 kg. Du kan du enkelt flytta det här spat genom att rulla det på plats. Detta spa kräver inte en cementplatta som en del andra spa. Bara enkelt placera det på en stabil plan yta. Inspirationsbilder utlovas inom kort.

 

Lämna ett svar