Bygga hus – var börjar jag?

Att bygga hus är en spännande resa. Det räcker inte med att bläddra i ett par kataloger och besöka några visningshus och säga -Det här huset vill jag ha. Listan på val och beslut som följer är enorm. Vad får bygget kosta? Val av husleverantör? Totalentreprenad eller delad entreprenad? Fasadstil? Planlösning? Färg på fönster & dörrar? Köpeavtal? Entreprenörs val?  Bara för att nämna några få.

–Framförallt så tar husbygge mer kraft och energi än man någonsin kan ana. Du kommer att få beslutsångest, känna dig osäkerhet, oroa dig, tjafsa med sambon och ha pirr i magen. För det är både läskigt och härligt att bygga hus! Det är ju trots allt ett av ditt livs största projekt.

Jag kan erbjuda dig hjälp med att komma igång och ta dina husplaner vidare.

En konsultation tar två-tre timmar och kostar mellan 2.500 och 5.000 kr, då ingår en CHECKLISTA – från tomtköp till inflyttning och tips på kostnadsbesparingar.

– Jag agerar som ett opartiskt bollplank (och eventuella meningsskiljaktigheter kan läggas åt sidan).

Vill du veta mer? Jag kontaktar dig.
Maila ditt namn och kontaktinformation till husplaner@gmail.com  så kontaktar jag dig och berättar mer om mitt erbjudande till dig som ska bygga hus.

Lämna ett svar