5 svar på ”Golvskydd till kaminen, förslag?”

 1. Vilka grymma tips! TACK
  Jag har valt en rund glasskiva.

 2. Jag tycker glas är fint, det går och lyfts på också så kan man ta bort damm etc som kommer under. Vi har precis valt glas till vår kamin, vill ha ne lätt kännsla under kaminen där man ser ek golvet genom. Suuuuuper fin kamin ni har!

 3. Hej!

  Varför inte betong?!? Snyggt, och då får du en röd tråd med köket, fönsterbänkarna och vinförrådet. Dessutom är du ju tydligen duktig på det! Men som sagt, då får du väl ta upp lite ekgolv.
  /åsa

 4. Hej
  Jag tänker sexkantigt klinker. Hittar ingen länk till den bild jag har och tänker på, men kan maila om så önskas!

 5. Hej!
  Vilken häftig eldstad du har, lite annorlunda. Jag kan iallfall dela med mig av min erfarenhet av plåt/glas. Vi hade nämligen glas tidigare och jag tyckte att det kom in för mycket skit mm in under vilket inte blev så snyggt. Därför blev det en plåt, men den snyns mer och är inte lika snygg.
  Ett annat alternativ kan ju vara att lägga klinkers? Men det kräver ju att det tas hål i trägolvet.

  Det är snart ett år sedan vi flyttade in i vårt nya hus och den här pirriga känslan kommer tillbaka nu när jag tittar på dina bilder, ”det närmar sig”-känslan!

  //Sandra

Lämna ett svar