Öga för detaljer…

Jag älskar hem där personer har skapat något eget med enkla medel.  Jag tänkte att jag skulle dela med mig av mina inredningstankar just nu. Det är inte utan att jag funderar en hel del inredning medan jag gjuter vinhyllor i betong och målar lister, en del av er kanske är nyfikna på hur jag tänker?

Just nu har jag snöat in på BETONG som både är unikt och föränderligt. Betongmöbler blir bara vackrare med tiden och av användning och ingen betongskiva är den andra lik.

Det går att slipa betong för att få olika struktur. Det går att behandla betong så att den känns både varm och len.

Betongstol NORCEM HEIDELBERG CEMENT Group

Slitstarkt polerad betonggolv med blommönster är en genialisk kombination. Det San Francisco-baserade företaget tar betong ett steg längre. Livliga och lättsamt blommor är en vacker kontrast i betong – ”utan att lyfta fram en kall åtstramning av materialet”.

Leo Filson har skapat en ny innovativ bänk i betong. Bänken är uppvärmd och därmed varm att sitta på. Det passar perfekt till att torka blöta handskar och skor. Den innovativa bänken har en naturlig finish för att passa bra in i en hall, i en entré eller på en offentlig plats. Produkten kopplas ihop med ett golvvärmesystem eller ett radiatorsystem. Bänken värms upp med hjälp av upphettat vatten som via något av de nämnda systemen leds in direkt i bänkens rörsystem.

Denna Gayalux lampan ger en känsla av att sväva med sin strimma av ljus.

Detta fina betongbord kommer från Design Lodge som är en designbyrå som består av två unga formgivare Rickard Heldemyr & Elin Ginal.

Lämna ett svar