Sköna strålar

Foto Hansgrohe Rainshower

Duschen – en plats för välbefinnande.
Ett kraftigt regn som strålar ner med läckra droppar av vatten …

Vad ska man tänka på när man ska köpa takdusch?
När man väljer takdusch så handlar det mycket om att gå på känsla, se vilken man tycker känns bäst och motsvarar ens behov bäst. Det som man framförallt bör tänka på är följande takstilen, takhöjden, material och funktioner.

Blandare och sanitetsporslin bör passa ihop.
Det finns ett enormt utbud av sanitetsporslin i olika designstilar, former och storlekar, därför måste du se till att tvättstället och blandaren passar ihop.

Vikten av att göra saker i rätt ordning
Hur tänkte du nu Lajla?

Ja, ja började med att shoppa Grohe Concetto kranar letar nu kommod, dusch och badkarsblandare som ska matcha.

Miller Oakland kommod med runt tvättställ skulle bli snyggt.

misstänker att den närmsta tiden kommer bestå av VVS äventyr

 

För många har badkarsblandaren bara en funktion – att fylla badkaret. För andra ska badkarsblandaren vara i samma stil som tvättställs- och duschblandaren.

Det skapar en stilfull och genomtänkt upplevelsen av badrummet, men du får inte glömma att den har en funktion också. Du ska kunna nå att göra rent och duscha ur badvattnet, tvålrester osv. för det krävs att badkarsblandaren har en bra duschanordning. En rejäl stråle som verkligen sköljer bort skummet ordentligt och en väl tilltagen slag så att du kommer åt uppefter sidorna runt om badkaret.

1. Hafa Badkarsblandare Brigg fristående Pris 6.796 kr 2. Hansgrohe Axor Starck komplett med 125 cm duschslang och handdusch. Pris 7.375 kr 3. Hansgrohe Axor Starck Pris 5.706 kr 4. Grohe Concetto Pris 750 kr 5. Grohe Essence Pris 1.434 kr

 

Badkarsblandare kan sitta monterad direkt i väggen eller fristående på golvet. Fristående golvblandare monteras i direkt anslutning till badkaret vilket ger ett estetiskt stilrent och vackert intryck, eller hur?

Lämna ett svar