Tips till villrådig eventuell husbyggare

Ska du eventuellt bygga hus?

Jag vill inte vara negativ…. men…
Om du inte har byggt hus tidigare ska jag ge dig ett råd.

Tänk dig för!

Det kostar betydligt mer än man tror – och framförallt så tar det mer kraft och energi än man någonsin kan ana. Har man en halvknakig relation så är det lätt att ”bygga sönder förhållandet”. Man blir trött, sliten, grinig, tusen problem som ska lösas,  man har olika syn på vad ditt och datt får kosta, hur det ska se ut osv.

Men! Om man beslutar sig för att genomföra det – och den dagen man blir klar (fast riktigt klar blir man nog aldrig) så är det underbart att se vad man skapat.

Man lär sig framförallt tusen saker på vägen!

Jag har fem veckor kvar till inflyttning. Känslan av ”Aldrig mer” har infunnit sig.  Ändå ser jag fram emot våren och trädgårdsplanerna ligger och gror – Även om jag vet att det innebär mer blod, svett och tårar…

Lämna ett svar