Trägolv ändrar färg med tiden…

 Suck, gråt och tandagnissel!

Generellt sägs att ljusa träslag mörknar och mörka träslag ljusnar. Vårt Kährs Nouveau White mattlackad borstad vit ekparkett har fått röda inslag, men det har inte trappstegen som jag vitlaserat fått.

Att slipa ner trappstegen och lacka med färgpigmenterad Celco 20V Parkett igen är ett projekt jag funderat på om jag vågar belasta mitt tålamod med…

Nu är projektet på G. I helgen påbörjades slipning av trappstegen. Jag vill ju att allt ska vara perfekt, … och fint!

Se tidigare inlägg:  Enhetligt utseende på golv, trappsteg &trösklar…

2 svar på ”Trägolv ändrar färg med tiden…”

 1. Oj, WOW! Vad glad jag blir!

 2. Hej Laila

  Har nu läst igenom hela din blogg och fått se hela din resa och alla inlägg du gjort under bygget.
  Måste säga TACK FÖR INSPIRATIONEN! Vilket fantastiskt jobb du gjort både med husbygget och samtidigt delat med dig av hela resan här på bloggen. Jag har själv byggt hus och vet vad det innebär, kände igen mig i mycket som du skrev om. Gillar skarpt utformning och stil på huset, har fått många idéer tack vare detta! Är också tacksam över att det du bloggar om är helt och hållet med inriktning på husbygget och inte ”kaffe i solen” eller ”Åhhhh kolla vilka goda bullar jag bakat”, många husbloggar är bara utfyllda med onödigt krimskrams.
  Man kan verkligen få en känsla av ditt engagemang i detta bygget genom att läsa bloggen, kände flera gånger att du själv skulle vara en utmärkt entreprenör åt andra som vill bygga sitt drömhus (utan att veta om du redan är det eller inte), kanske något för dig själv att satsa på? 😉

  Hur som helst, grymt arbete av dig, tänk nu på att ibland ta ett steg bakåt och se på vad DU åstadkommit. Njut!

  /Erik

Lämna ett svar