Walk-in-Closet stod högt på önskelistan!

Ett välinrett utrymme för alla kläder och skor.

Satsa på garderobsinredningen: Lådor, skräddarsydda lösningar med krokar och hyllplan. Det finns massor av smarta garderobssystem att inreda med hos exempelvis IKEA och Elfa. Vi har valt IKEA PAX garderob med svartbrun stomme och inredning.

Skjutdörrarna kan se ut på många olika sätt och bli en snygg inredningsdetalj för att avskärma från sovrummet. Vi har installerat IKEA UGGDAL skjutdörrpar, grå glas .

Jörgen har monterat IKEA skjutdörrar med golvskena och golvrulle från Specialbeslag i Göteborg.

Upp till hänger garderobsdörrarna i skenan från IKEA.

För att skapa ytterligare dressingroomskänsla har vi satt upp en spegel från golv till tak på gångjärn över el/multimedia centralen.

Glöm inte att sätta upp belysning!  Om du vill ha ljus inne i garderoben finns det slingor med ledljus som ett smart alternativ. Här fick jag tänka om efter att ha konstaterat att enbart 4 cm mellan garderob och tak. Lyckades att montera IKEA Jansjö led klämspot.

3 svar på ”Walk-in-Closet stod högt på önskelistan!”

 1. Hej!
  Tack för hjälpen! 🙂
  /Linus & Hille

 2. Hej Linus & Hille, vi använde totalt fyra rulla. Två på varje dörr. Fastskruvade i skjutdörren så att de löper på golvskenan utan att dörren en bit över golvet. Lycka till!

 3. Hej!
  Vi håller på och renoverar vår klädkammare och ska sätta dit skjutdörrar från IKEA. Vi hittade er lösning genom Google och tyckte det var riktigt snyggt! 🙂

  Skulle ni kunna beskriva lite mer ingående hur man fäster golvrullarna i skjutdörrarna? Samt hur många golvrullar som behövs per skjutdörr? Gissar på två per dörr?

  Mvh
  Linus & Hille

Lämna ett svar