Träd vid entrén

Nu tycker jag att gårdsplanen ser lite ödslig ut och vill gärna ha ett träd vid entrén.

Vad ska vi välja??? Jag älskar träd, men inser att jag inte kan något om träd…. lind, ask, ek, bok eller blodbok.

Ek är ett vackert träd! Det får mig att tänka på tjuren Ferdinand ”jag trivs bättre här,
där jag kan ha det lugnt och skönt och dofta på blommorna”.

Ni,  däremot,  har säkert massor med idéer! ;-)TACK!!!

2 svar till “Träd vid entrén“

  1. Tack för alla tips Sandra! Trädspaningen fortsätter till våren.

  2. Go´morron 🙂

    Vi har inte kommit längre än i tankarna med vår plantering. Men träden är bestämda och vi tänkte så här med vårt val. Vårt hus ligger ganska utsatt för vinden och eftersom det är här på Bjäre är det ganska mycket salt i luften, så det är ju två faktorer som måste fungera. Vi körde runt och kollade vilka träd som vill växa på liknande platser, denna lilla ”undersökning” resulterade i att vi ska plantera oxel och rönn. Vackra löv och bären på rönnen som lyser upp hösten.

    Lycka till /Sandra

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.