Badrumsförvaringsproblem

 

I ett litet badrum får man vara extra klurig och tänka igenom hur man kan utnyttja varje liten yta på bästa sätt. Det är mycket som ska få plats, bomullstussar, parfymflaskor, ansiktsrengöring, schampo, hårbalsam, hårtork, duschgelé,  ansiktscrème, nagelfil, hårinpackning, hudlotion, rengöringskräm, tandkräm, tandtråd, tandborste, handlotion,  fotfil, deodorant, rakhyvel för benen, pincett, necessär, hårvax och tvål.

Och inte nog med det…
Dessutom vill vi ha ett litet extralager med toarullar och allt annat som det är åtgång på. Plus att vi såklart vill klämma in de skrymmande travarna med handdukar och badlakan.

Problemet är att allt ska få plats på 4 m2. Det kan bli trångt! Till råga på allt vill vi att badrummet ska ha en ren och öppen fräsch-känsla. Ska denna ekvation gå ihop, måste vi finna en 50 cm bred kommod och ett badrumsskåp.

Under flera veckor har vi söker efter den perfekta badrumsinredningen. Nu har vi i det närmsta gett upp. Varför inte bygga en kommod med ett vackert handfat som för höjer hela badrummet.

Voilá – porslinshandfat som förhöjer hela badrummet!

 

Hur hög ska en kommod med ovanpåliggande handfat vara?
Rekommenderad höjd från golvet är 850 mm.

6 svar på ”Badrumsförvaringsproblem”

 1. Hej Nichole,
  Kommoden kommer från Millers och tillverkas i Älghult i Småland. Miller Oakland Collection är en fantastisk badrumsserie är till största delen tillverkad i massiv ek. Lycka till med planerna.

 2. Hej!
  Ek kommoden i badrummet, VART är den ifrån? Super tacksam för svar:D

 3. Hej Trine, Om det är vasken på den övre bilden så kan du köpa den på Kvik här är en länk http://www.kvik.no/nb-NO/Bad/Bianco-Bad
  Lycka till!

 4. Hei.

  Vet du hvor den runde vasken er å få kjøpt ?
  Heter den Artemis ?

  Mvh Trine

 5. Härligt att höra!

 6. Hej!

  Roligt att ha hittat in till dig. Jag är imponerad av din ”forskning” i alla frågor/problem och möjligheter man stöter på under en byggprocess! Vi är i full gång med husbyggnation i Ängelsbäck och hoppas på inflyttning i februari/mars, så visst känner man igen sig… 🙂

  Just nu sitter jag med just badrumsfunderingar, en egen komod med hadfat ovanpå. Jag tror att det kommer bli lösningen och höjden den landar på är som du säger 800-850mm, beror kanske på hur långa familjemedlemmarna är 😉

  Lycka till!!

  //Sandra

Lämna ett svar