Beslutsvånda…

Köket & vitvaror är inhandlade! För två veckor sedan var jag och köpte köket på IKEA. Nämligen Faktum med Abstrakt med högblank vit lucka och vita vitvaror från Whirlpool.

Nu återstår bara att välja stänkskydd och bänkskiva, men har som sagt drabbats av beslutsångest. Bänkskiva av ek, kan ge en härlig brytning mot det strama vita. Vilken färg blir snyggast på stänkskydd, vitt, svart eller kanske rostfritt?

Istället för kakel
Rostfri plåt är både vatten- och värmetåligt och ger en känsla av proffskök. Välj helst borstad plåt om du vill slippa fingeravtryck.

Med glasskivan kan du själv välja vad du vill ha bakom måla eller tapetsera? Ett extra plus är att du kan utnyttja stänkskyddet som anslagstavla, det fungerar både med magneter och whiteboardpenna.

Bilder lånade av Hemnet På Hemnet Inspiration kan du bläddra bland utvalda bilder på bostäder som är till salu.

– Vad tycker du? Ska vi välja en bänkskiva av ek och rostfri plåt som stänkskydd.

2 svar på ”Beslutsvånda…”

  1. Hej Vera!
    Nu satte du igång mina köksfunderingar igen. Det finns ju så mycket fint. Men vad ska vi ha? Men inte har några fler idéer dykt upp. Det blir nog bänkskiva av ek i alla fall…

    Dilemma! Tack för goda råd!

  2. Jag tycker att du ska köra på ek som bänkskiva! Såå snyggt med vitt 🙂 Men dock tycker jag inte om plåt som stänkskydd… föredrar hellre kakel/klinkers!

Lämna ett svar