Byggdammet har lagt sig…

I husbyggets efterskalv infinner sig byggkoma. Liten paus. Man behöver mer bränsle. Helt enkelt. Flera år av husbygge är plötsligt över. Huset ser förbluffande nog ut som i en inredningstidning.

Nu börjar famlandet efter nästa projekt.

Nya mål och nya tag. Jag har gjort om bloggen. Hoppas att du gillar den. Skillnaderna syns inte bara i färg och form utan också i innehållet. Jag har fyllt på med fler foton och med det som jag kan hjälpa till med. Det är lättare för dig att hitta på bloggen med ny förbättrad sökfunktion. I övrigt hittar du mer info om vem jag är och hur du kommer i kontakt med mig.

Är det något särskilt du vill läsa om? Hör av dig till mig med dina frågor eller tips.

Ha det gott…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.