Drömköket ritat

Drömkök betyder olika saker för olika människor. Det finns många saker som ska stämma i ett drömkök. Förutsättningarna påverkar vad som blir fint och samtidigt smidigt. Hur ser väggar och fönster ut, golv och tak, formen på rummet och vad du tycker är snyggt. Sen måste det också vara funktionellt. En kylig vinterdag kl 11 kliver jag in på Tibroköks studio på Djärknegatan i Malmö för ett inspirerade möte med Henrik Romare.

En timma senare kliver jag ut med planritning, perspektivritningar och offert från Tibrokök. Vi har ritat ett funktionellt och vackert modernt kök. Inspiration har hämtats från mysiga caféer och barer där man gärna sitter vid bardisken och snackar. Vitmålade träluckor med rostfria handtag som matchar vitvaror i sobert rostfritt.

Vitvaror
Utvalda kvalitetsprodukter, från en av de ledande leverantörerna av hushållsmaskiner. Inbyggd ugn, Inbyggnadshäll med induktion. Mikrovågsugn i den vanliga ugnen. Kyl/sval, Frys med No Frost-funktion och Diskmaskin – samtliga i rostfritt med så hög energiklass som möjligt.

Lämna ett svar