Interiör

Ryggåstak med öppna ytor och mycket ljus. Planlösningen är alltigenom generös. Hallen är lyxigt stor. Det är oväntat, lyxigt och härligt onödigt. Husets paraddel är köket och vardagsrummet, formade som en stor öppen yta. Svävande kamin ovan golvytan bildar en naturlig och skulptur i vardagsrumsdelen. Via dubbla altandörrar når familjen uteplatserna i både väster- och norrläge. Denna del av huset kommer att bli magnifik. Ryggåstak, många takfönster och stora ljusinsläpp som möjliggör utsikt åt flera håll skapar en fantastisk atmosfär.

Strax intill huvudentrén finns ett arbetsrum och wc/tvättstuga. Längre in mer privata del med mitt sovrum som har stor walk-in-closet. Ett lyxigt badrum med spa-känsla och utgång till familjens jacuzzi, som kommer väl till pass efter dagar fyllda med aktiviteter. Vindsplan består av gästrum och ett stort loftrum med utsikt över Kattegatt och som nås via en öppen trappa. Här kan vi mysa och låta kvällslugnet infinna sig.

Hela huset är målat i NCS S 0502-Y vit eller motsvarande färg vilket gör att villan kommer känns större och rymligare.

Innerdörrar från Dooria Addera Bas med släta lister och dörrhandtag från Trio Ving VRO119 i rostfritt. Vackra vitlaserat ekgolv från Kährs Nouve Wite och släta vitalister ger mjuk och behaglig upplevelser.

Golv Kährs Virtual showroom hjälpte oss att visualisera olika typer av trägolv i kombination med väggar och möbler och färger. Valet var enkelt efter att ha titta på hundratals av olika golv från flera tillverkare fastnade jag för Kährs Ek Nouve White. Såååå snyggt men ack så dyrt…. Detta golv ingår inte som standard hos husleverantörerna.

Kährs Ek Nouveau White är en vitpigmenterad 1-stav parkettgolv med bas på ekens alla naturliga färgvariationer. Den får innehålla stora kvistar.

Vi ska ha detta golv i stort sett hela huset undantaget våtutrymmen.

Huset värms upp med vattenburen golvvärme. Rummen värms upp till normal rumstemperatur medan golvet får en behaglig yttertemperatur på 23-25 grader. Temperaturen regleras individuellt i varje rum med hjälp av termostat.

Sovloft över kök/hall med plats för vila åt trötta barn som är med på middagen/festen.

Sovrum med klädkammare (walk-in-closet).

Vi vill ha ett stort och rymligt badrum med klinker och kakel. Dusch, badkar och terrassdörr ut till yacuzzin.

WC/klädvård gästtoalett med klinker och kakel är kombinerad med klädvård och teknik genom en skjutdörr.

Hall/Bibliotek med ryggåstak med takfönster som ger rymd och ljus.

Andar våningen stort allrum med stort runt gavelfönster med utsikten av Kattegatt mot Anholt och öppet ner i hallen/biblioteket.


Utsikten ligger i gatan Violvägen och kommer därför aldrig att byggas för.

Huset har en byggyta om 141 kvm (BOA 162 kvm).

Lämna ett svar