Lite bilder från förra veckan

Funderar på vad jag ska göra på lördagsförmiddag när jag inte behöver åka till soptippen och tömma släpet längre.

Det har liksom varit soptippen och melodikrysset nästan varje lördag i ett år.

Vad hände med ”luckan” till vinkällaren?

fick luckan levererad den 26 januari…

Luckarm med integrerad elektronisk motor.

 

2 svar på ”Lite bilder från förra veckan”

  1. Hej Bebban, Det blir mörka fläckar från kvistar i träreglar om man använder reglar till formen. Olja ger inte mörka fläckar. Jag har behandlat köksbänken med hårdvax dock inte hårdvaxolja. Det blev jättefint. Om du vill försöka bevara betongskivan så ljus som möjligt skulle jag behandla med såpa. Lycka till!

  2. Hej, du verkar ha koll på det där med gjutning av bänkskivor.
    Jag kommer att få hjälp av en gammal snickare då jag själv är skadad. Har äntligen lyckats förstå att Finja Bemix Stadard är ett bra alternativ på betong. Är det lätt att få mörka fläckar om man tar för mycket olja i formen? Har du någon erfarenhet av hårdvaxolja som behandling på betongskivor. Har använt det på ett äldre parkettgolv efter det att jag lagt på vitpigment. Det blev jättefint. Men jag vill försöka bevara betongskivan så ljus som möjligt. Blir den mycket mörkare efter såpbehandlingen. Hoppas du kan ge mig några svar som jag sedan kan förmedla till min ”gamla” snickare.
    mvh bebban

Lämna ett svar