Pruta – det lönar sig!

Allt som behövs till ett hus går att hitta till lägre pris om du letar. När du tröttnat på att leta kan en sista utväg vara att pruta. Det är allt som oftast möjligt att få ner priset 5-10 procent. Går det inte vid första försöket får du leta till dess du hittar en som går med på att pruta.

En liten varning till alla er som ska pruta…
Gör inte som jag! Pruta på transporten = Lev sätt. DIREKTLEV FRITT PÅ BIL BYGGPL. Idag fick jag åka fram och tillbaka till Bankeryd för att själv hämta garageportarna I detta fall är de tur att vi har en liten släpvagn. hehe..

Mitt problem är att jag måste lära mig hur mycket som helst om husbygge och utifrån de jag lärt mig bilda mig en egen uppfattning. Det är bra med forum som Byggahus där man kan rådfråga andra med erfarenheter.

Lämna ett svar